Nέες προεδρικές “ντόπες” στον Εργοτέλη

Ο Απόστολος Παπουτσάκης βρέθηκε στην χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη και μίλησε στους παίκτες ενώ σήμερα θα τους καταβάλλει το πριμ της νίκης με την Κέρκυρα.

Η νίκη επί της Κέρκυρας άνοιξε τον δρόμο της παραμονής στον Εργοτέλη όμως η επίτευξη του στόχου περνάει την Κυριακή από τα Γιαννένα όπου η κρητική ομάδα θέλει το “διπλό” παραμονής κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης βρέθηκε χθες στο Παγκρήτιο και μίλησε στους παίκτες της ομάδας πριν από την έναρξη της προπόνησης. Οι ψυχολογικές “ντόπες” του προέδρου είναι απαραίτητες και ανέβασαν ακόμα περισσότερο την διάθεση των παικτών ενόψει ενός ακόμα τελικού.

Σήμερα εξάλλου ο πρόεδρος της ομάδας θα μοιράσει στους παίκτες του Εργοτέλη το πριμ της νίκης του αγώνα με την Κέρκυρα και ετοιμάζεται να πράξει το ίδιο και σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο κανονικό πρόγραμμα του Εργοτέλη αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο Φίλιππος Δάρλας και υπάρχει αισιοδοξία στην κρητική ομάδα ότι θα προλάβει το ματς της Κυριακής στα Γιάννινα.Και χθες όμως έκανε ατομικό σε αυξημένους όμως ρυθμούς.

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης αποχώρησε από την χθεσινή προπόνηση λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στο πόδι χωρίς όμως να έχει κάτι σοβαρό.

Το επόμενο ραντεβού στο Παγκρήτιο Στάδιο έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 17.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook