Έτοιμος ο Δάρλας

Στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου τέθηκε ο Φίλιππος Δάρλας ο οποίος προσθέτει μία ακόμα λύση για τον Νίκο Καραγεωργίου. Πριμ ύψους 5.000 ευρώ μοιράστηκαν οι παίκτες του Εργοτέλη για τη νίκη επί της Κέρκυρας

Στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου τέθηκε ο Φίλιππος Δάρλας ο οποίος προσθέτει μία ακόμα λύση για τον Νίκο Καραγεωργίου. Πριμ ύψους 5.000 ευρώ μοιράστηκαν οι παίκτες του Εργοτέλη για τη νίκη επί της Κέρκυρας.

Οι εποχές που ο πρόεδρος του Εργοτέλη έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη μοιράζοντας υψηλόποσα πριμ ανήκουν στο παρελθόν καθώς όπως και οι περισσότερες ΠΑΕ έτσι και ο Εργοτέλης έχει επηρεαστεί από την κρίση αν και οι “κιτρινόμαυροι” είναι  σε πολύ καλύτεροι μοίρα από άλλες ΠΑΕ καθώς είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο

Το ποσό μπορεί να είναι μικρό σε σχέση με προηγούμενα πριμ που έπαιρναν οι παίκτες του Εργοτέλη, ωστόσο αυτό το ποσό είναι που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ομάδας. Οι παίκτες θα πάρουν άλλες 5.000 ευρώ αν κερδίσουν στα Γιάννενα.

Στα αγωνιστικά, ο Δάρλας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας για το παιχνίδι στα Γιάννενα. Αντίθετα δεν προπονήθηκαν οι Αθανασίου και Μπούνο, με τον πρώτο να υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στο πόδι.

Με την σημερινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 17.00 θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook