Γιαλούσης: “Εχουμε ψυχή”

Ο Λευτέρης Γιαλούσης με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις χάρισε στον Εργοτέλη έναν πανάκριβο βαθμό στα Γιάννενα, τη στιγμή που η ομάδα του είχε αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών.

Ο παίκτης του Εργοτέλη σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» στο συνδρομητικό κανάλι, έκανε λόγο για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Έχουμε ψυχή και πάθος και το δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Δεν τα παρατήσαμε ούτε σήμερα παρότι παίζαμε με εννέα παίκτες. Στο τέλος του ματς σκεφτόμασταν ότι θα έπρεπε να βγούμε όλοι μπροστά γιατί όταν χάνεις, δεν έχει διαφορά το 1-0 με το 2-0. Ευτυχώς ήρθε το γκολ και πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό. Πρέπει να είμαστε ψυχωμένοι και στη συνέχεια για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη» είπε ο Γιαλούσης.

Ο Εργοτέλης φιολοξενεί τώρα στο Παγκρήτιο τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Ατρόμητο και ο Γιαλούσης επεσήμανε:

«Είναι ο επόμενος τελικός μας. Αγωνιζόμαστε στο Παγκρήτιο όπου κάνουμε καλές εμφανίσεις και θέλουμε οπωσδήποτε τους βαθμούς. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, αλλά στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, δεν μας νοιάζει ποιος είναι απέναντί μας.

Ακόμα και αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, εμείς πρέπει να κυνηγάμε τους βαθμούς της νίκης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook