Σήμερα ξεκούραση, από αύριο Ατρόμητος

Στον Εργοτέλη υπάρχει συσπείρωση, μετά και την λεβέντικη ισοπαλία στα Γιάννενα στο τέλος και κόντρα σε όλα, και από αύριο θα αρχίσει να κινείται έντονα σε ρυθμούς Ατρομήτου.

Ο Εργοτέλης πήρε παλικαρίσιο βαθμό στα Γιάννενα, κόντρα στον ΠΑΣ με 1-1 στο τέλος με το γκολ του Γιαλούση και ενώ ήταν με εννέα παίκτες λόγω των αποφάσεων του Σπαθα, και στρέφει πλέον το μυαλό του στο δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η συσπείρωση είναι έντονη και η πίστη μεγάλη για θετικό αποτέλεσμα – ανάσα στο Κυριακάτικο ματς για τον Εργοτέλη που προβληματίστηκε από την αντιμετώπιση της διαιτησίας στον αγώνα στα Γιάννενα ενόψει και της δύσκολης συνέχειας με ματς καθοριστικά για την παραμονή. Μετά τον αγώνα στους “Ζωσιμάδες” ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας Απόστολος Παπουτσάκης ανακοίνωσε στους παίκτες οτι θα τους δοθεί και νέο πριμ για την ισοπαλία που πήραν.

Η προπόνηση της Δευτέρας  έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου και για τους ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.

Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό ενώ αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 11.00.

Πάντως με σοβαρές απουσίες θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι Σαρρής και Ολίσε θα απουσιάσουν καθώς  αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τα Γιάννενα ενώ θα απουσιάσει και ο Τζούνιορ, που έχει δηλωθεί στο παιχνίδι αυτό να εκτίσει την ποινή του από κάρτες. Στον αγώνα αυτό πάντως επιστρέφει ο Φραγκουλάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στον Εργοτέλη περιμένουν δυναμικό παρών και από τους κρητικούς φιλάθλους στο Κυριακάτικο ματς και αναμένεται να γίνει γενικό κάλεσμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook