Προετοιμάζεται για έναν ακόμα τελικό

Ο Εργοτέλης θέλει την Κυριακή κόντρα στον φορμαρισμένο Ατρόμητο στο Παγκρήτιο, να κάνει το αποφασιστικό άλμα για την παραμονή.

Οι τέσσερις βαθμοί που έχει πάρει ο Εργοτέλης τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχουν δώσει μία ώθηση στην κρητική ομάδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και έχουν φέρει την ψυχολογία στο ζενίθ.

Ειδικά η παλικαρίσια ισοπαλία στα Γιάννενα, κόντρα σε όλους και με εννέα παίκτες, πείσμωσε τους πάντες στον Εργοτέλη που θέλει το τρίποντο κόντρα στον εντυπωσιακό φέτος Ατρόμητο στο Παγκρήτιο την Κυριακή για να κάνει το αποφασιστικό άλμα για την παραμονή του.

Οι παίκτες του Εργοτέλη από σήμερα θα αποσυρθούν ξανά σε ξενοδοχείο ώστε απερίσπαστοι να προετοιμαστούν για έναν ακόμα τελικό – επιβίωσης.

Πάντως, υπάρχει γενική κινητοποίηση και γίνονται προσπάθειες από όλους στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια στο να μαζευτεί όσο γίνεται περισσότερος κόσμος στις κερκίδες του Παγκρητίου Σταδίου την Κυριακή στις 19.00.

Από χθες τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια του αγώνα και όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

Εντωμεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις το πρωί.

Ο Εργοτέλης θα παραταχθεί και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με σοβαρές απουσίες. Οι Σαρρής και Ολίσε θα απουσιάσουν καθώς  αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τα Γιάννενα ενώ θα απουσιάσει και ο Τζούνιορ, που έχει δηλωθεί στο παιχνίδι αυτό να εκτίσει την ποινή του από κάρτες. Στον αγώνα αυτό πάντως επιστρέφει ο Φραγκουλάκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook