Παθιασμένος για την σωτηρία

Ο Εργοτέλης έχει κάνει κατάθεση ψυχής τις τελευταίες αγωνιστικές και με διπλό στο “Καυτανζόγλειο” την προσεχή Κυριακή κόντρα στην Δόξα Δρ. θα είναι μία ανάσα από την παραμονή του.

Κόντρα σε όλους και σε όλα ο Εργοτέλης πήρε έναν ακόμα λεβέντικο την Κυριακή με τον Ατρόμητο και έκανε ένα ακόμα βήμα για την παραμονή του.

Η κρητική ομάδα δεν καταλαβαίνει τίποτα από διαιτησία, αποβολές, τραυματισμούς και νικάει το άγχος του για την παραμονή παίρνοντας πολύτιμους βαθμούς κάνοντας κατάθεση ψυχής στα τελευταία ματς.

Στόχος να ξεμπερδεύει όσο γίνεται νωρίτερα και στο μυαλό όλων είναι το διπλό στο “Καυτανζόγλειμε την Δόξα Δράμας, που έχει ήδη πει αντίο στην κατηγορία, την προσεχή Κυριακή.

Στον αγώνα της Κυριακής επιστρέφουν οι Σαρρής, Ολίσε και Τζούνιορ. Ο Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και σήμερα θα αποφασιστεί από ποία από τα επόμενα ματς θα απουσιάσει για δύο αγώνιστικές.

Η χθεσινή προπόνηση της Δευτέρας για τον Εργοτέλη έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου και για τους ποδοσφαιριστές που ήταν βασικοί στον αγώνα με το Ατρόμητο το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δάρλας, που έχει ενοχλήσεις στην γάμπα,  και προληπτικά οι Σασιασβίλι και Μπούντιμιρ που έχουν ίωση.

Σε εξετάσεις, υπό τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη, υποβλήθηκε ο Λευτέρης Γιαλούσης, έπειτα από τον τραυματισμό του στο  παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση κεφαλής με βαθύ θλαστικό τραύμα. Λόγω της διάσεισης ο 26χρονος αμυντικός θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για δύο με τρεις ημέρες και μετά θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα οι παίκτες της κρητικής ομάδας έχουν ρεπό ενώ αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 11.00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook