Στην…προπόνηση και ο Ρομάνο!

Μετά απο 5 μήνες έλεβε μέρος στην προπόνηση του Εργοτέλη.

Ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής περιελάμβανε το σημερινού απογευματινό πρόγραμμα του Εργοτέλη που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο ο Ντιέγκο Ρομάνο.  Αυτή ήταν η  πρώτη του προπόνηση, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μετά την ρήξη χιαστών, που είχε υποστεί  στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο και περίπου πέντε μήνες μετά την χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί – αρχές του Νοεμβρίου – επέστρεψε στις προπονήσεις.

Την Πέμπτη (5/4) ο Ντιέγκο Ρομάνο ακολούθησε μέρος του προγράμματος του Εργοτέλη, ωστόσο δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν. Πάντως, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» για λίγα λεπτά στην τελευταία αγωνιστική με την SKODA Ξάνθη στα «Πηγάδια», κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης (ενοχλήσεις στον αστράγαλο), Σέρτζιο Λεάλ και Φίλλιπος Δάρλας, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στην γάμπα. Με την προπόνηση  της Παρασκευής που θα αρχίσει στις 18.00 θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook