“Την Τετάρτη απέναντι στον Λεβαδειακό δίνουμε τον υπέρ πάντων αγώνα”

Δήλωση για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Απόστολος Παπουτσάκης.

Δήλωση για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη, ο πρόεδρος των “κιτρινόμαυρων” Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος κάλεσε όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης να δώσει το παρών. 

Εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (18/04) με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Απόστολος Παπουτσάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ώρα για την τελευταία εντός έδρας πρόκληση της ομάδας μας πλησιάζει. Το τελευταίο φετινό ραντεβού των Εργοτελιτών και των φιλάθλων όλης της Κρήτης στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι συνάμα και το κρισιμότερο. Το πλέον καθοριστικό. Την Τετάρτη απέναντι στον Λεβαδειακό δίνουμε των υπέρ πάντων αγώνα. Στο Παγκρήτιο διακυβεύεται το σήμερα και το αύριο του Εργοτέλη. Εκεί δίνει ραντεβού όλη η Κρήτη. Όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Για τον Εργοτέλη, για το Ηράκλειο, για την Κρήτη. Και είναι βέβαιο ότι όλοι μαζί θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook