Όλοι στο Παγκρήτιο την Τετάρτη

Ο Εργοτέλης προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς με τον Λεβαδειακό και σε αυτή την προσπάθεια περιμένει και την στήριξη του κόσμου.

O Eργοτέλης δίνει την αποφασιστική μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και υποχρέωση ΟΛΩΝ των φιλαθλων της Κρήτης είναι να δώσουν το παρών την προσεχή Τετάρτη στο Παγκρήτιο στον τελικό με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προετοιμάζεται πυρετωδώς όλες αυτές τις ημέρες και σε αυτή την προσπάθεια περιμένει και την στήριξη του κόσμου.

Άλλωστε προς αυτήν την κατεύθυνση ήταν και η δήλωση – μήνυμα του προέδρου της ομάδας Απόστολου Παπουτσάκη στο επίσημο σαϊτ της ομάδας:

“Το τελευταίο φετινό ραντεβού των Εργοτελιτών και των φιλάθλων όλης της Κρήτης στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι συνάμα και το κρισιμότερο. Το πλέον καθοριστικό.

Την Τετάρτη απέναντι στον Λεβαδειακό δίνουμε των υπέρ πάντων αγώνα. 

Εκεί δίνει ραντεβού όλη η Κρήτη. Όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Για τον Εργοτέλη, για το Ηράκλειο, για την Κρήτη”.

Όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο λοιπόν την Τετάρτη του Πάσχα στις 19.00 για τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Λεβαδειακό και ευχή όλων είναι να έρθει η νίκη που θα είναι καθοριστική για την παραμονή της κρητικής ομάδας στην Σούπερ Λιγκ και να σημειωθεί νέο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων.

Τα εισιτήρια έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και η ζήτηση αναμένεται να κορυφωθεί από αύριο, Τρίτη του Πάσχα.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.

  • Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία:

Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1, τηλ: 2810313959)
Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810222246)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook