Πίστη και πάθος

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα στον αυριανό τελικό – παραμονής με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο είναι όλοι στον Εργοτελή.

Στον Εργοτέλη οι προπονήσεις συνεχίστηκαν  κανονικά όλες τις Αγιες μέρες προσδοκώντας στην… Ανάσταση της παραμονής. Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία της κρητικής ομάδας για το αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Κανονικά προπονήθηκαν χθες οι Σέρτζιο Λεάλ και Φίλιππος Δάρλαςκαι όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Με προστατευτική μάσκα προπονείται και ο Γιαλούσης, τον οποίο επίσης υπολογίζει ο τεχνικός του Εργοτέλη για την κρίσιμη αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό επιστρέφουν και οι Καβουσάκης, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και Γιοβάνοβιτς που χρωστάει ακόμα μία και δεν θα παίξει στην Ξάνθη.

Τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία και τιμώνται 10 ευρώ, και οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν κάνει μεγάλη κινητοποίηση για να έχουν στο πλευρό τους το κρητικό κοινό σε μια αναμέτρηση, στην οποία θα κριθεί η σωτηρία του Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκ.

Με την σημερινή προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11.00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook