Με ψυχή χιλίων λεόντων

Μέγα πάθος στον Εργοτέλη για νίκη σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό (19.00 – live, Athletic Radio 104,2) στον αγώνα επιβίωσης στο Παγκρήτιο.

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα ο Εργοτέλης που υποδέχεται στις 19.00 (live- Athletic Radio 104,2) τον Λεβαδειακό στο “Παγκρήτιο” στην πιο σημαντική μάχη του… πολέμου της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” με την συμπαράσταση φιλάθλων από όλη την Κρητη θέλουν να αποδειχθούν συνεπείς στο ραντεβού τους με την ιστορία του Εργοτέλη όπως κάνει λόγο με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας. Mε ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ απευθύνει και αυτή με την σειρά της κάλεσμα στο κρητικό κοινό.

Τα εισιτήρια τιμώνται 10 ευρώ, και οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν κάνει μεγάλη κινητοποίηση για να έχουν στο πλευρό τους το κρητικό κοινό σε μια αναμέτρηση, στην οποία θα κριθεί η σωτηρία του Εργοτέλη στην Σούπερ Λίγκ.

Λεάλ, Δάρλας και Γιαλούσης βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του σημερινού αγώνα. Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό επιστρέφουν και οι Καβουσάκης, που εξέτισε την ποινή του, αλλά και Γιοβάνοβιτς που χρωστάει ακόμα μία και δεν θα παίξει στην Ξάνθη.

Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της κρητικής ομάδας και μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμειναν οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Χαλκιαδάκης, Κανδηλάκης, Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Ευαγγέλου.

Αναλυτικά η αποστολή είναι οι:

Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Δάρλας, Τζανακάκης, Ολίσε, Μπέτο, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπουχαλάκης, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας, Χαντί, Λεάλ, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Καρέλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης Εργοτέλης – Λεβαδειακός είναι ο κ. Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook