Ήττα για τον Εργοτέλη που ζητάει πλέον το θαύμα για την παραμονή!

Την ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό γνώρισε στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης που πλέον αναζητά ένα θαύμα για να παραμείνει στην Super League.

Την ήττα με 1-0 από τον Λεβαδειακό γνώρισε στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης που πλέον αναζητά ένα θαύμα για να παραμείνει στην Super League.

Oι “κιτρινόμαυροι” για να παραμείνουν στην κατηγορία χρειάζονται νίκη στην Ξάνθη και ήττα της Κέρκυρας στην τελευταία αγωνιστική με τον Άρη. Σε περίπτωση που Κέρκυρα και Εργοτέλης ισοβαθμήσουν θα έχουμε μπαράζ.

Νωθρά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Εργοτέλης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν  3 φορές στα πρώτα 5 λεπτά την αναμέτρησης. Ο Πόποβιτς σε δύο περιπτώσεις και σε μία ο Φαβάλι δεν μπόρεσαν να «νικήσουν» τον Καβουσάκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ισορρόπησαν το παιχνίδι στην συνέχει και στο 10΄ απείλησαν για πρώτη φορά όταν το σουτ του Κατσικοκέρη πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν μετά απο σέντρα του Φραγκουλάκη, ο Μπούντιμιρ έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ

Ο Εργοτέλης συνέχισε να ανεβάζει ρυθμούς και στο 27’  μετά από ωραία ενέργεια του Γιαλούση ο Μπούντιμιρ εγινε αποδέκτης της μπάλας, και με κεφαλιά θα αναγκάσει τον Κυριακίδη σε εντυπωσιακή και σωτήρια επέμβαση που με την βοήθεια του δοκαριού έστειλε υξμ μπάλα κόρνερ.

Στο 56΄ ο Σουμπίνιο μετά από πάσα πάρε βάλε του Ναπολεόνι δεν αστόχησε και έγραψε το 0-1 φέρνοντας τον Εργοτέλη σε πολύ δύσκολη θέση. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Εργοτέλης δεν απείλησε και μοιραία γνώρισε την ήττα και πλέον ψάχνει ένα θαύμα για την παραμονή

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook