Τα σενάρια του υποβιβασμού

Κέρκυρα, Εργοτέλης και Παναιτωλικός παλεύουν για μια θέση στην κατηγορία με τους Φαίακες να κρατάνε την τύχη στα χέρια τους.

Αγωνία μέχρι την τελευταία αγωνιστική για τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Δόξα Δράμας στην Football League. Στην επικίνδυνη ζώνη Παναιτωλικός (28.), Εργοτέλης (29π.) και Κέρκυρα (31π.).

Οι Αγρινιώτες έκαναν και με το παραπάνω το χρέος τους απέναντι στον Άρη (5-1) και την τελευταία αγωνιστική πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Την ίδια ώρα ο Εργοτέλης, που τα ‘κανε μούσκεμα απέναντι στον Λεβαδειακό στο Παγκρήτιο (0-1) θα ψάχνει το «τρίποντο» στην Ξάνθη.

Όσο για τους Φαίακες πήραν άνετη νίκη 4-1 επί του ΟΦΗ και έχουν να δώσουν άλλη μια αναμέτρηση, εκτός έδρας, κόντρα στον Άρη.

Η μάχη για την παραμονή είναι ουσιαστικά ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Κέρκυρα με τους Φαίακες να κρατάνε ουσιαστικά την τύχη στα χέρια τους καθώς με νίκη καθαρίζουν την υπόθεση παραμονή.

Ο Εργοτέλης ελπίζει σε παραμονή σε περίπτωση που νικήσει στην Ξάνθη και η Κέρκυρα γνωρίσει την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αν η αναμέτρηση έρθει ισόπαλη και ο Εργοτέλης φύγει με το διπλό από τα “Πηγάδια” τότε Κέρκυρα και Εργοτέλης θα παίξουν μπαράζ.

Στο θαύμα της παραμονής ελπίζει και ο Παναιτωλικός. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμβούν πράγματα και θαύματα. Οι Αγρινιώτες για να παραμείνουν στην κατηγορία θέλουν διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα  στον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα να χάσει η Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη από τον αδιάφορο Αρη και να μην νικήσει ο Εργοτέλης την αδιάφορη Ξάνθη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook