Προετοιμασία εν όψει Ξάνθης και ελπίδα για το “θαύμα”

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον Εργοτέλη μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν να κάνουν το “διπλό” στην Ξάνθη, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στον Άρη.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον Εργοτέλη μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι”  είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν να κάνουν το “διπλό” στην Ξάνθη, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στον Άρη. 

Στο στρατόπεδο του Εργοτέλη η απογοήτευση και η κατήφεια είναι διάχυτη μετά την ήττα από την ομάδα της Βοιωτίας και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό. Σκυμμένα κεφάλια, δάκρυα ήταν αυτά που αντίκριζε κανείς μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στα πρόσωπα των παικτών του Εργοτέλη.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι πλέον υποχρεωμένοι να κάνουν το καθήκον τους στα “Πηγάδια” και να ελπίζουν πως η Κέρκυρα δεν θα φύγει τουλάχιστον με το διπλό από την Θεσσαλονίκη, ώστε ο Εργοτέλης να παραμείνει στην κατηγορία ή έστω να έχει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των μπαράζ σε περίπτωση δική του νίκης και ισοπαλία της Κέρκυρας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” για το παιχνίδι στα “Πηγάδια” θα ξεκινήσει σήμερα με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 18:00

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook