Σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης

Σε προτεραιότητα στον Εργοτέλη είναι να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας.

Τον διάδοχο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας αναζητάει ο Εργοτέλης και εκεί έχει στρέψει το βλέμμα του προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα.

Το “Αντίο” του Μακεδόνα τεχνικού ήταν δακρύβρεχτο την περασμένη Δευτέρα όμως στον Εργοτέλη δεν υπάρχει πολύς χρόνος για… δάκρυα αφού θα πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσει το “χτίσιμο¨της νέας ομάδας με το θέμα του προπονητή να αποτελεί προτεραιότητα.

Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα ονόματα και οι υποψήφιοι αναμένεται να αυξηθούν όσο το ζήτημα παραμένει ανοικτό.

Φυσικά τα πάντα, και τα μεταγραφικά, θα εξαρτηθούν από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται οριστικά του χρόνου ο Εργοτέλης μετά τα όσα είπε ο Απόστολος Παπουτσάκης την Δευτέρα και αφορούν τις ελπίδες της κρητικής ομάδας να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ λόγω των προβλημάτων που έχουν ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και ίσως αλλάξει τον χάρτη του νέου πρωταθλήματος.

“Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει πολλές απορίες. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι εδώ. Να έχετε υπόψιν πως το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα δεν τέλειωσε ακόμα για τον Εργοτέλη!Να μου επιτρέψετε να μην πω περισσότερα”, τόνισε ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook