Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Καραγεωργίου

Από την επόμενη βδομάδα ξεκινάει η δημιουργία του νέου Εργοτέλη.

Απο… Δευτέρα ξεκινάει η δημιουργία του νέου Εργοτέλη. Τότε θα ξεκινήσουν οι επαφές του Απόστολου Παπουτσάκη με τους παίκτες του συλλόγου και η συζήτηση για τα νέα οικονομικά δεδομένα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μειώσεις στα συμβόλαια από 30% έως και 50 %, ενώ δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τους Λεάλ, Ολίσε, Μπέτο, Τζούνιορ, Καρέλη, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι.

Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Χίμπλιγκερ, Κατσικοκέρης και Γιαλούσης θα τραβήξουν το “κουπί” και την επόμενη σεζόν μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν φέτος από τα “σπλάχνα” της ομάδας.

«Αγκάθια» για τον Εργοτέλη αποτελούν υψηλά τα συμβόλαια των Μπούντιμιρ και Κουτσιανικούλη.

Πάντως, σε προτεραιότητα είναι και το θέμα προπονητή αφού ο Εργοτέλης ψάχνει τον διάδοχο του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο της ομάδας και εκεί έχει στρέψει το βλέμμα του προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα.

Φυσικά τα πάντα, και τα μεταγραφικά, θα εξαρτηθούν από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται οριστικά του χρόνου ο Εργοτέλης μετά τα όσα είπε ο Απόστολος Παπουτσάκης την Δευτέρα και αφορούν τις ελπίδες της κρητικής ομάδας να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ λόγω των προβλημάτων που έχουν ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ και ίσως αλλάξει τον χάρτη του νέου πρωταθλήματος.

Χθες αποχαιρέτισε τους παίκτες ο Ν. Καραγεωργίου που βρέθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο μαζί με τον Γιάννη Ισπυρλίδη. Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κετικίδη.

Οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό.

Συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα ο Σέρτζιο Λεάλ. Θεραπεία έκαναν οι Μπούντιμιρ, Τζούνιορ, Μπέτο, Χίμπλινγκερ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σασιασβίλι, Γιαλούσης.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 18.00.Οι προπονήσεις του Εργοτέλη θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Μαίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook