Λύνεται το «σταυρόλεξο» του νέου προπονητή!

Καβακάς, Κετικίδης και… η επιστροφή του Βαγγέλη Κουτσάκη σε θέση – έκπληξη! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Athletic Radio 104,2!

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων εβδομάδων στο θέμα της επιλογής του νέου προπονητή του Εργοτέλη στην… μετά – Καραγεωργίου εποχή! Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 και ο Μανόλης Χρονάκης ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη όλος ο «μηχανισμός» του Εργοτέλη μιας και έχει γίνει η πρώτη έρευνα αγοράς για το νέο προπονητή των «κιτρινόμαυρων».

Η επιστροφή Κουτσάκη στον Εργοτέλη
Η πρώτη κίνηση του Απόστολου Παπουτσάκη για το νέο Εργοτέλη δεν ξεκινάει από το νέο προπονητή αλλά από την πλήρη αξιοποίηση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 ο ισχυρός άνδρας του Εργοτέλη συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Κουτσάκη προκειμένου εκείνος να αναλάβει καθήκοντα συνδετικού κρίκου μεταξύ Παγκρητίου και Μαρτινένγκο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τον Απόστολο Παπουτσάκη να κάνει πρόταση στον Βαγγέλη Κουτσάκη ώστε να αποτελέσει τον ρόλο «αντί – Ισπυρλίδη» και παράλληλα να είναι εκείνος που θα αναλάβει την μετάβαση των ταλέντων από το Μαρτινένγκο μέχρι το Παγκρήτιο Στάδιο.

Πάντως, η παραπάνω περίπτωση πολύ δύσκολα θα προχωρήσει μιας και ο Βαγγέλης Κουτσάκης φαίνεται να προτιμά την παρουσία του στον πάγκο της εθνικής ομάδας των γυναικών. Ωστόσο, το θέμα παραμένει ανοικτό και δεν έχει κλείσει ακόμα.

Ο ρόλος – έκπληξη του Γιώργου Κετικίδη
Ο Γιώργος Κετικίδης ήρθε στον Εργοτέλη μαζί με το Νίκο Καραγεωργίου και μπορεί εκείνος να αποχώρησε όμως ο πρώην συνεργάτης του θα παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα δεν αποκλείεται να έχει αυξημένες αρμοδιότητες ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να πέσει στο τραπέζι και η πρόταση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο! Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας.

Τίμος Καβακάς, η περίπτωση που προκρίνεται!
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η περίπτωση προπονητή που φαίνεται να προκρίνεται περισσότερο είναι αυτή του Τίμου Καβακά. Στον Εργοτέλη πιστεύουν ότι ο νεαρός προπονητής ταιριάζει «γάντι» στην φιλοσοφία της ομάδας λόγω και της παρουσίας του στην Κρήτη αλλά και την Football League όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν συζητήσει μαζί του λόγω της παρουσίας του, ακόμα, στην Κέρκυρα.

Οι Κρητικοί προπονητές και το… αουτσάιντερ Δερμιτζάκης
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει «κούρεμα» στο μπάτζετ του νέου προπονητή και για αυτόν τον λόγο στον Εργοτέλη σκέφτονται και αξιόλογους Κρητικούς προπονητές όπως είναι οι Γιάννης Πετράκης, Μύρων Σηφάκης. Στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Παύλος Δερμιτζάκης όμως η δική του περίπτωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Προτάθηκε ο Τεννές αλλά…
Μέσα σε όλο αυτό το «σταυρόλεξο» που καλείται να λύσει ο Απόστολος Παπουτσάκης, μπήκε και το όνομα του Μπάμπη Τεννέ που προτάθηκε στον Εργοτέλη ωστόσο η περίπτωση του δεν απασχολεί τον Κρητικό σύλλογο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook