Ξεκαθαρίζει το θέμα προπονητή και παικτών

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα νέου προπονητή στον Εργοτέλη, ενώ αναμένεται να λυθούν και αρκετά συμβόλαια.

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα νέου προπονητή στον Εργοτέλη, ενώ αναμένεται να λυθούν και αρκετά συμβόλαια. 

Οι “κιτρινόμαυροι” μετά τη λύση συνεργασίας με τον Νίκο Καραγεωργίου, βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με τον διάδοχο του Μακεδόνα προπονητή να αναμένεται να είναι Έλληνας.

Όπως αποκάλυψε χθες ο Athletic Radio 104,2 το πρώτο όνομα στην λίστα του Εργοτέλη είναι ο Τίμος Καβακάς.  Στον Εργοτέλη πιστεύουν ότι ο νεαρός προπονητής ταιριάζει “γάντι” στην φιλοσοφία της ομάδας λόγω και της παρουσίας του στην Κρήτη αλλά και την Football League όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν συζητήσει μαζί του λόγω της παρουσίας του, ακόμα, στην Κέρκυρα.

Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει “κούρεμα” στο μπάτζετ του νέου προπονητή και για αυτόν τον λόγο στον Εργοτέλη σκέφτονται και αξιόλογους Κρητικούς προπονητές όπως είναι οι Γιάννης Πετράκης, Μύρων Σηφάκης. Στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Παύλος Δερμιτζάκης όμως η δική του περίπτωση δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες όπως υποστηρίζουν κάποιοι.

Μέσα σε όλο αυτό το “σταυρόλεξο” που καλείται να λύσει ο Απόστολος Παπουτσάκης, μπήκε και το όνομα του Μπάμπη Τεννέ που προτάθηκε στον Εργοτέλη ωστόσο η περίπτωση του δεν απασχολεί τον Κρητικό σύλλογο.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη και για το βαθύ ξεκαθάρισμα που θα επιχειρηθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Απόστολος Παπουτσάκης θα συναντηθεί με τους παίκτες και θα τους εξηγήσει τα νέα οικονομικά δεδομένα.Από αυτούς που μένουν ελεύθεροι, όπως είναι οι Λεάλ,Μπέτο,Τζούνιορ,Καρέλης, μόνο ο πρώτος είναι δεδομένο ότι αποχωρεί όπως τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του ενώ και στον Εργοτέλη δεν θέλουν να έχουν ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο για τα δεδομένα της Β΄ Εθνικής. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση κάποιων παικτών που έχουν συμβόλαια.  Την ίδια ώρα «αγκάθια» για τον Εργοτέλη είναι οι Κουτσιανικούλης και Μπούντιμιρ τα συμβόλαια των οποίων είναι ψηλά για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής. Στον Εργοτέλη δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα οι δύο παίκτες να συνεχίσουν στην ομάδα, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να μειώσουν κάπως τις απαιτήσεις.

Στο πρόγραμμα της ομάδας που θα συνεχιστεί μέχρι τις 20 Μαίου συμμετέχουν οι Κοζορώνης και Δωματάς από την ομάδα Κ20.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook