Aπό Δευτέρα…

Οι εξελίξεις στον Εργοτέλη στα θέματα του προπονητή και τον παικτών αναμένεται να ξεκινήσουν από την έναρξη της εβδομάδας που μας έρχεται

Οι εξελίξεις στον Εργοτέλη στα θέματα του προπονητή και τον παικτών αναμένεται να ξεκινήσουν από την έναρξη της εβδομάδας που μας έρχεται.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης αναμένεται από την Δευτέρα να ξεκινήσει κάποιες επαφές από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, όπου μερικοί θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο ενώ με κάποιους άλλους θα γίνει προσπάθεια να ρίξουν την απαιτήσεις τους.  Ακόμα και αν οι “κιτρινόμαυροι” έμεναν (ή μείνουν μετά τις δηλώσεις Παπουτσάκη), οι αλλαγές στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας θα ήταν μεγάλες

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για “γενναίες” περικοπές στα συμβόλαια, οι οποίες θα είναι της τάξεως απο 30% έως και 50 %, ενώ τον Λεάλ στην πόρτα της εξόδου αναμένεται να ακολουθήσουν οι Ολίσε,Μπέτο,Τζούνιορ και Καρέλης, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι και δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μαζί τους.

«Αγκάθια» για τον Εργοτέλη θα είναι τα συμβόλαια των Μπούντιμιρ και Κουτσιανικούλη, που είναι απο τα υψηλά και μάλλον μεγάλα για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής.

Παράλληλα από την Δευτέρα πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα προπονητή

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook