Ρομάνο: “50 – 50 αν θα παραμείνω στον Εργοτέλη”

Τα πάντα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του στον Εργοτέλη άφησε με δηλώσεις του ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Αργεντινός “μαέστρος” του Εργοτέλη μιλώντας στην εφημερίδα “Πατρίς” «δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει του χρόνου. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο όμως τις επόμενες μέρες θα μιλήσω με τον πρόεδρο για να δω τι είναι καλύτερο για μένα, και για την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος στον Εργοτέλη όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος μ’ αγαπάει, όπως και όλοι στο σωματείο και θέλω να παραμείνω, όμως πρέπει να κοιτάξω κι άλλα πράγματα. Έχω προτάσεις από Αργεντινή και από Ελλάδα, κι ακόμα δε μπορούμε να πούμε τι θα γίνει. Είναι πενήντα – πενήντα αν θα παραμείνω».

O Ρομάνο δεν κρύβει την στενοχώρια του για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη και λέει χαρακτηριστικά «πιο πολύ πόνεσα όταν έπεσε η ομάδα παρά όταν έσπασα το γόνατο μου. Ήταν διπλό το κακό για μένα τη φετινή χρονιά. Ήθελα να βοηθήσω και δε μπορούσα παρά μόνο με φωνές τους συμπαίκτες μου. Δε μπορώ να πω ότι αν έπαιζε ο Ρομάνο ο Εργοτέλης δε θα ‘πεφτε κατηγορία. Αυτό το ξέρει μόνο ο Θεός. Κι εγώ έκανα λάθη στο ξεκίνημα της σεζόν πριν τον τραυματισμό, όπως όλοι.
Πιστεύω ότι για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη όλοι έχουν κάνει λάθη. Πρόεδρος, προπονητής, παίκτες. Όπως κάθε επιτυχία δεν οφείλεται μόνο σε έναν άνθρωπο, το ίδιο συμβαίνει και σε μια αποτυχία».

Πάντως, ο έμπειρος μέσος είχε να πει μόνο καλά λόγια για το Νίκο Καραγεωργίου υπογραμμίζοντας ότι: “Ο Καραγεωργίου ήταν 7 χρόνια στην ομάδα. Βοήθησε τον Εργοτέλη. Δούλευε πολύ και έδινε μεγάλη σημασία στην οργάνωση. Ο Εργοτέλης έχασε έναν καλό άνθρωπο, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά”.

Για το αύριο του Εργοτέλη, τονίζει ότι «το καλύτερο για τον Εργοτέλη είναι ότι έμεινε ο κ. Παπουτσάκης, και η ομάδα θα συνεχίσει να έχει οργάνωση. Αν φύγουν όμως πολλοί παίκτες πρέπει να έρθουν άλλοι στη θέση τους. Η Β’ Εθνική δεν είναι εύκολη, κι αν θέλουμε να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λίγκα, δεν πρέπει να χάσουμε καιρό για να κάνουμε μια καλή ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook