Δεν πάρθηκαν αποφάσεις

Συνεδρίασαν από κοινού χθες τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Εργοτέλη υπό τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης έγινε αυτοκριτική και εκτενής ανάλυση των πεπραγμένων της περυσινής αγωνιστικής περιόδου ενώ τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν το χτίσιμο του νέου Εργοτέλη χωρίς πάντως να παρθούν αποφάσεις.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου άκουσαν με ικανοποίηση τον πρόεδρο του Εργοτέλη Απόστολο Παπουτσάκη να επαναλαμβάνει οτι θα παραμείνει στην ομάδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιστρέψει ο Εργοτέλης στην κατηγορία, αν και βέβαια παρακολουθεί διακριτικά και τις εξελίξεις και θα κυνηγήσει την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ αν επιβεβαιωθούν αυτά που ακούγονται περί προβλημάτων κάποιων ΠΑΕ με την φορολογική τους ενημερότητα πράγμα που θα ανατρέψει τα υπάρχοντα δεδομένα.

  • Μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΠΑΕ  Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

“Συγκλήθηκαν και συνεδρίασαν από κοινού σήμερα Τρίτη 08/05/2012 τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, υπό τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης έγινε αυτοκριτική και εκτενής ανάλυση των πεπραγμένων της αγωνιστικής περιόδου 2011-12. Κάθε μέλος της διοίκησης κατέθεσε την άποψή του για όσα συνέβησαν, όπως επίσης και για το παρόν και μέλλον του συλλόγου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook