Δείγμα θετικό

Οι νεαροί που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Κετικίδης στο φιλικό με τον ΟΦΗ ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και έδειξαν οτι το μέλλον τους ανήκει.

Η φιλική νίκη με σκορ 4-3 του Εργοτέλη επί του ΟΦΗ στο χθεσινό φιλικό στο “Γεντί Κουλε” περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιώργος Κετικίδης, χρησιμοποίησε πολλούς μικρούς παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο.

Μπουρσελής και Πρωτογεράκης που έπαιξαν βασικοί αλλά και οι Ρέντζας, Κανδηλάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Μπουχαλάκης και Ευαγγέλου που χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη έδειξαν με την απόδοσή τους και την διάθεσή τους οτι αυτά τα νέα παιδιά θα μπορέσουν να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας, μετά τον υποβιβασμό στην Football League.

Ο Εργοτέλης ρίχνει βάρος στις υποδομές και αξίζει να αναφερθεί οτι με τον υποβιβασμό της ομάδας, και αν δεν αλλάξει κάτι, οι ομάδες Κ17 και Κ20 της ομάδας θα συγχωνευτούν αναγκαστικά για να συγκροτήσουν μία ομάδα που θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε οτι οι δυο ομάδες, ΟΦΗ και Εργοτέλης,  θα αναμετρηθούν ξανά αύριο, στις 18.30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου και εκεί θα έχει την δυνατότητα και πάλι ο Γιώργος Κατικίδης να επιβεβαιώσει τα θετικά συμπεράσματα που έβαλε χθες.

Εντωμεταξύ, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει με ανακοίνωσή της, τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Μανόλη Νοδαράκη για το θάνατο του πατέρα του Κωνσταντίνου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook