Xειρουργήθηκε ο Χαλκιαδάκης-έρχονται νέες εκκαθαρίσεις

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον Νοέμβριο.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση τον  Νοέμβριο. 

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου από τον ιατρό του Εργοτέλη Σήφη Χριστοφοράκη την Πέμπτη και ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού υπολογίζεται στους 5 με 6 μήνες.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας στα “στρατόπεδο” των “κιτρινόμαυρων” αναμένονται νέες εκκαθαρίσεις.

Δάρλας, Ολίσε και Πίρσον  αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο των Λεάλ,Τζούνιορ,Μπέτο και Σασιασβίλι, οι οποίοι ήδη αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο. Στον Εργοτέλη θέλουν να κρατήσουν τον Καρέλη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει και οι άνθρωποι της ομάδας είναι διατεθειμένοι να του καταθέσουν πρόταση για να τον κρατήσουν στην ομάδα.Στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να αναδειχθούν και οι πρώτες ενδείξεις στο θέμα προπονητή.

Ο Εργοτέλης αν και υπάρχει μόνο ένα φιλικό που έχουμε δει, έδειξε ότι διαθέτει στις μικρές ηλικίες ένα καλό κορμό που με τις κατάλληλες προσθήκες, μπορεί να χτίσει μια ισχυρή ομάδα για τη νέα σεζόν στην Β’ Εθνική, η οποία θα ελπίζει άμεσα στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook