Σκέψεις για Μαρτινέγκο στον Εργοτέλη!

Το Μαρτινέγκο επιθεωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον υπεύθυνο για τα γήπεδα της Ένωσης Β΄ και Γ΄Εθνικής κ. Γενεράλη καθώς στον Εργοτέλη υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα!

Το Μαρτινέγκο επιθεωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον υπεύθυνο για τα γήπεδα της Ένωσης Β΄ και Γ΄Εθνικής κ. Γενεράλη καθώς στον Εργοτέλη υπάρχουν σκέψεις για επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα!

Ο υποβιβασμός του Εργοτέλη στην Β΄ Εθνική (αν και στην ομάδα εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Εργοτέλης θα αγωνίζεται του χρόνου στην superleague) αναγκάζει τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάσουν το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας σε περίπτωση που η ομάδα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική.Το αχανές Παγκρητίο και το μεγάλο κόστος συντήρησης, το οποίο υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ για την χρησιμοποίηση του έχει κάνει τους ιθύνοντες της ομάδας  να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο της “μετακόμισης”.

Η πρώτη σκέψη των ανθρώπων της ομάδας είναι η επιστροφή στο Μαρτινέγκο. Για τον λόγο αυτό στην ιστορική έδρα των “κιτρινόμαυρων” βρέθηκε σήμερα ο υπεύθυνος στα θεματα των γηπέδων της Ένωσης Β΄και Γ΄ Εθνικής κ. Γενεράλης και έκανε αυτοψία στο γήπεδο και σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο του Μαρτινέγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr το Μαρτινέγκο παίρνει την άδεια με το μόνο πρόβλημα που κάνει τους ανθρώπους του Εργοτέλη διστακτικούς να είναι  η μικρή χωρητικότητα, καθώς οι θέσεις των καθήμενων δεν είναι περισσότερες από 600-700.

Ως εναλλακτική σκέψη είναι να χρησιμοποιηθεί ως έδρα το γήπεδο του Ηροδότου στην Αλικαρνασσό, όμως εκεί υπάρχει το πρόβλημα των πυλώνων, οι οποίοι δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μεγάλο ύψος λόγο του αεροδρομίου. Στον Εργοτέλη επεξεργάζονται αυτές τις περιπτώσεις, ενώ στην ομάδα υπήρξαν και σκέψεις για το “Γεντί Κουλέ”, όμως για διάφορους λόγους… παρέμειναν σκέψεις.

Στον Εργοτέλη τις επόμενες μέρες θα “ζυγίσουν” όλες τις περιπτώσεις και πολλά θα εξερτηθούν από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.  Η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης, πέρα από την έδρα, θα καθορίσει και ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας καθώς διαφορετικές περιπτώσεις θα εξεταστούν σε περίπτωση που οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στην Α΄ Εθνική και διαφορετικές σε περίπτωση που αγωνίζονται στην Β΄ Εθνική. 

Ρεπορτάζ: Mανόλης Χρονάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook