Οι τελικές αποφάσεις εξαρτώνται από την κατηγορία

Οι αποφάσεις στα “ανοικτά” θέματα του Εργοτέλη θα εξαρτηθούν από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται οριστικά την νέα σεζόν.

Τον σχεδιασμό του νέου Εργοτέλη ετοιμάζουν οι άνθρωποι του με τις τελικές αποφάσεις στα θέματα μείζονος σημασίας να εξαρτώνται από το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η κρητική ομάδα.

Στον Εργοτέλη υπάρχουν έντονες σκέψεις για επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα,  στο “Μαρτινέγκο” σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της στην football League.

Και το θέμα του προπονητή θα δρομολογηθεί όταν ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης και στην συνέχεια θα αποφασίσει ο Απόστολος Παπουτσάκης για τον διάδοχο του Νίκου Καραγεωργίου. Εξετάζεται η περίπτωση του Τίμου Καβακά όπως δυνατά παίζει και το σενάριο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Κετικίδη.

Βέβαια η εκκαθάριση του ρόστερ συνεχίζεται αν και οι αποχωρήσεις δεν σχετίζονται με τις παραπάνω εξελίξεις αφού έτσι και αλλιώς οι πέντε που έχουν ήδη φύγει (Λεάλ, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Μπέτο και Πίρσον)  θα αποτελούσαν παρελθόν για τον Εργοτέλη.

Εντωμεταξύ. αύριο στις 18.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης θα δώσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηρόδοτο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook