Τίτλοι τέλους και για τον Χίμπλιγκερ

Ο Αυστριακός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη και συπλήρωσε την… 6άδα των αποχωρήσεων.

Λεάλ, Τζούνιορ, Μπέτο, Σασιασβίλι, Πίρσον και σήμερα ο Μάριο Χίμπλιγκερ. Ο Αυστριακός αμυντικός αν και είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο δεν θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο με τα κιτρινόμαυρα καθώς ο ίδιος δεν επιθυμούσε να παίξει στην Β’ Εθνική και μάλιστα με “ψαλίδι” στις αποδοχές του, την ίδια ώρα που και στον Εργοτέλη δεν “καίγονταν” να τον κρατήσουν. Έτσι και έπειτα από διαδοχικές συζητήσεις καθώς ο Μάριο ήταν από τους “σκληρούς διαπραγματευτές”, λύθηκε το συμβόλαιο του, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πριν από λίγο.

Η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει ότι «η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάριο Χίμπλινγκερ.Τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στα έξι χρόνια, κατά τα οποία αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Πλέον στην… ουρά βρίσκονται και οι Δάρλας, Ολίσε που επίσης θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής του Καρέλη το συμβόλαιο του οποίου λήγει τέλος Ιουνίου.

* Αύριο Τρίτη (6.30 μμ) ο Εργοτέλης θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook