«Βρες ομάδα» το μήνυμα στον Κουτσιανικούλη

Το «βαρύ» συμβόλαιο του Κουτσιανικούλη, για τα δεδομένα κυρίως της Β’ Εθνικής, προσπαθεί να ξεφορτωθεί ο Εργοτέλης.

Το «βαρύ» συμβόλαιο του Κουτσιανικούλη, για τα δεδομένα κυρίως της Β’ Εθνικής, προσπαθεί να ξεφορτωθεί ο Εργοτέλης.

Για τον λόγο αυτό πριν την σημερινή προπόνηση από πλευράς διοίκησης δόθηκε το μήνυμα στον παίκτη να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς η ΠΑΕ δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει όλο το ποσό του συμβολαίου του. Ο Εργοτέλης δίνει τον Κουτσιανικούλη δανεικό σε ομάδα που θα μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του, ενώ σε περίπτωση πρότασης για αγορά δεν θα την απορρίψει πριν την περάσει από κόσκινο.

Σε περίπτωση βέβαια που ο Εργοτέλης καταφέρει να μείνει στην Σούπερ Λιγκ, τότε αυτόματα αλλάζουν τα δεδομένα και ο παίκτης θα παραμείνει και θα ηγηθεί της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί. Να τονιστεί πάντως πως ο παίκτης αν και γνώριζε τις προθέσεις της διοίκησης, δεν είναι με καλό μάτι την σημερινή εξέλιξη σε σημείο να αλλάξει στα αποδυτήρια και να αποχωρήσει χωρίς καν να κάνει προπόνηση, ενώ φεύγοντας πήρε και κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Σήμερα επίσης αναμένεται να γίνει και μια κουβέντα με τον Καρέλη που τελειώνει το συμβόλαιο του με τον νεαρό να εξετάζει πρόταση από ομάδα Β’ Εθνικής της Ιταλίας, ενώ σειρά παίρνουν οι Φραγκουλάκης και Ρομάνο στους οποίους θα προταθεί μείωση στις απολαβές για να μείνουν και τη νέα χρονιά. Τέλος συζητήσεις θα γίνουν και με τους Ολίσε και Δάρλα προκειμένου να αποχωρήσουν από την ομάδα.  

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook