Σήμερα με τον Ηρόδοτο, την Πέμπτη με τον Γιούχτα

Συνεχίζονται τα φιλικά στον Εργοτέλη λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ενώ η εκκαθάριση στο ρόστερ της ομάδας καλά κρατεί.

Δύο ακόμα φιλικά ματς θα δώσει ο Εργοτέλης, πριν οι παίκτες του αρχίσουν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές από την Παρασκευή και μετά.

Σήμερα στις 18.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης θα δώσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με τον Ηρόδοτο ενώ την Πέμπτη θα δώσει και νέο φιλικό με τον Γιούχτα και πάλι στο Παγκρήτιο.

Και σε αυτά τα φιλικά ματς ο Γιώργος Κετικίδης θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες της ομάδας όπως και στα δύο φιλικά που έδωσε με τον ΟΦΗ.

Εντωμεταξύ,η εκκαθάριση του ρόστερ συνεχίζεται. Χθες αποχώρησε μία ακόμη…”παλιοσειρά”, ο Μάριο Χίμπλιγκερ. Θετικές πάντως είναι οι ενδείξεις για την παραμονή του Ντιέγκο Ρομάνο. Οι αποχωρήσεις αναμένεται να συνεχιστούν με τους Ολίσε και Δάρλα οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας, ενώ πρόταση παραμονής έγινε στο Νίκο Καρέλη, ο οποίος μένει ελεύθερος.

“Αγκάθια” για τον Εργοτέλη φαίνεται να είναι ο Κουτσιανικούλης και ο Μπούντιμιρ. Τα συμβόλαια και των δυο είναι απαγορευτικά για την Β’ Εθνική, ενώ και οι ίδιοι φαίνεται να μην θέλουν να αγωνιστούν στην δεύτερη κατηγορία.

Όπως ανάφερε και χθες το athleticradio.gr, δείτε σχετικά εδώ, για τον Βασίλη Κουτσανικούλη , από πλευράς διοίκησης δόθηκε το μήνυμα στον παίκτη να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του καθώς η ΠΑΕ δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει όλο το ποσό του συμβολαίου του. Ο Εργοτέλης δίνει τον Κουτσιανικούλη δανεικό σε ομάδα που θα μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του, ενώ σε περίπτωση πρότασης για αγορά δεν θα την απορρίψει πριν την εξετάσει αναλυτικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook