Ο… νέος Εργοτέλης και οι 5-6 μεταγραφές

Το athleticradio.gr αναλύει πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας και που θα γίνουν οι κινήσεις για την ενίσχυση του

Οι αποχωρήσει στον Εργοτέλη είναι πάρα πολλές εν τούτοις το υπάρχον ρόστερ παραμένει σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα και με τις κατάλληλες προσθήκες δείχνει ικανό να καταφέρει πολλά σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Παίκτες της κλάσης των Ρομάνο, Φραγκουλάκη, της ευχέρειας στο σκοράρισμα του Κατσικοκέρη και του άφθονου ταλέντου που υπάρχει σε παιδιά όπως οι Σαρρής, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης κ.α. οι οποίοι έχουν πάρει την «τριβή» του επαγγελματία συγκροτούν ένα καλοσχεδιασμένο αγωνιστικό «πάζλ» που με τις ανάλογες προσθήκες θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο.

Προσθήκες που θα επιλεγούν από το νέο προπονητή και φυσικά θα είναι ανάλογες με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα. Ανεξάρτητα κατηγορίας πάντως ο αρχικός σχεδιασμός περιλαμβάνει 5-6 μεταγραφές με τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση να είναι του αριστερού μπακ, ανασταλτικών μέσων (ίσως και δύο παίκτες), ενός κεντρικού επιθετικού και ενός ακραίου. Ας δούμε αρχικά τους παίκτες που υπάρχουν ήδη σε κάθε θέση:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Καβουσάκης, Αθανασίου, Δερμιτζάκης

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Τζανακάκης, Γιαλούσης

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Μεταγραφή, Πρωτογεράκης

ΣΤΟΠΕΡ
Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μεταγραφή, Κανδηλάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ
Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Μεταγραφή (2)

ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΧΑΦ
Ρομάνο, Μπρούνο

ΑΚΡΑΙΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μεταγραφή, Χαντί, Χρυσοφάκης, Ρέντσας, Δωματάς, Μπουρσέλης (;).

ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ
Μεταγραφή, Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι περιπτώσεις Μπουντιμίρ, Κουτσιανικούλη που έχουν συμβόλαιο με τον Εργοτέλη ωστόσο έχουν λάβει μήνυμα να βρουν ομάδα σε περίπτωση υποβιβασμού στην Β’ Εθνική, ενώ δεν έχι κλείσει ακόμα το θέμα του Καρέλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook