Με «όπλα» στην «μάχη» της δικαίωσης

Αύριο στις 2.30 μμ. θα συζητηθεί η υπόθεση του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο.

Μετά τους φίλους του ΟΦΗ που έζησαν σήμερα την αγωνία της αδειοδότησης, αύριο θα πάρουν σειρά οι φίλοι του Εργοτέλη με αφορμή της εκδίκασης της υπόθεσης με τον Πανιώνιο. Οι «κιτρινόμαυροι» με αρκετά «όπλα» στην «φαρέτρα» τους θα κυνηγήσουν την δικαίωση τους στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών και μέσα από εμπεριστατωμένη ανάλυση θα προσπαθήσουν να πείσουν τα μέλη της επιτροπής ότι ο Πανιώνιος με αντικανονικό τρόπο έκανε μεταγραφές τον Γενάρη καθώς υπήρχαν οφειλές σε παλιούς και νέους παίκτες. Μάλιστα η σημερινή μη αδειοδότηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι από ηθικής τουλάχιστον πλευράς ένας καλός σύμμαχος, αφού αν το συνδυάσεις και με τις πρόσφατες προσφυγές που έγιναν, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι οφειλές υπήρχαν και κακώς εκδόθηκαν τα δελτία.

Από πλευράς Εργοτέλη εκφράζουν μια συγκρατημένη αισιοδοξία και θεωρούν ότι μέσα από τα στοιχεία που θα προσκομίσουν θα κερδίσουν την υπόθεση και τελικά η ομάδα θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα και όποια ομάδα νιώσει αδικημένη, τότε έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook