Μετρήσεις στο Μαρτινέγκο

Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο δεν περιορίζονται στην άθληση και την εκμάθηση του ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνουν, επίσης, την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όπως και την ενημέρωση για την υγεία τους αλλά και τη σωστή διατροφή τους. Σε συνεργασία του διευθυντή ποδοσφαίρου των ακαδημιών Μιχάλη Επιτροπάκη και των γιατρών Κωνσταντίνου […]

Οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στο Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο δεν περιορίζονται στην άθληση και την εκμάθηση του ποδοσφαίρου. Περιλαμβάνουν, επίσης, την διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όπως και την ενημέρωση για την υγεία τους αλλά και τη σωστή διατροφή τους.

Σε συνεργασία του διευθυντή ποδοσφαίρου των ακαδημιών Μιχάλη Επιτροπάκη και των γιατρών Κωνσταντίνου Ρούφα και Νίκου Παρτάλη, έγιναν σωματομετρικές μετρήσεις και λιπομέτρηση σε περίπου 800 παιδιά που απαρτίζουν τα τμήματα της πρότυπης ακαδημίας του Εργοτέλη.
Επίσης, έγινε πλήρης εργομετρικός έλεγχος στους Νέους Εργοτέλη, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook