Μετατέθηκαν οι εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα

Στην προσπάθεια που κάνει ο Εργοτέλης για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ και όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας έχουν μπει στο “ψυγείο”.

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο αναμονής θα περάσει ο Εγοτέλης που συνεχίζει την “μάχη” για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Μετά την χθεσινή αναβολή της εκδίκασης, από την Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ, της καταγελλίας του για τις παράνομες μεταγραφές που έκανε ο Πανιώνιος,  οι εξελίξεις μετατέθηκαν για την επόμενη βδομάδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 15.00 μεταφέρθηκε η εξέταση της προσφυγής αφού ο Εργοτέλης ζήτησε και πήρε προθεσμία από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της Ελληνικής Ομοσπονδίας, ώστε να παρουσιάσει πιο ολοκληρωμένο υπομνήματα.

Συνεπώς το ενδιαφέρον στρέφεται στην εξώ – αγωνιστική αυτή προσπάθεια που κάνει ο Εργοτέλης για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ με όλα τα υπόλοιπα θέματα να έχουν μπει στο…  “ψυγείο”.

Οι όποιες αποφάσεις για τα ανοικτά θέματα της ομάδας ( προπονητή, μεταγραφών, γηπέδου, προετοιμασίας και στελέχωσης ρόστερ)  θα ληφθούν όταν τελεσιδικίσουν οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του Εργοτέλη και ξεκαθαριστεί σε ποιά κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η ¨κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook