Την Τετάρτη τα σπουδαία και στον Εργοτέλη

“Μεγάλη” δεν είναι μόνο για τον ΟΦΗ η προσεχή Τετάρτη αλλά και για τον Εργοτέλη αφού για τότε μεταφέρθηκε η εξέταση της προσφυγής του στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ.

“Καυτή” εβδομάδα είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Εργοτέλη αφού για την Τετάρτη, μέρα που θα δίνει και ο ΟΦΗ την δική του “μάχη” στην Σούπερ Λιγκ για την αλλαγή των ποινών  της μη αδειοδότησης του , στις 15.00 μεταφέρθηκε η εξέταση της προσφυγής του από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις παράνομες μεταγραφές που έκανε ο Πανιώνιος. 

Την περασμένη βδομάδα ο Εργοτέλης ζήτησε και πήρε προθεσμία ώστε να παρουσιάσει πιο ολοκληρωμένα υπομνήματα και να κερδίσει την “μάχη” για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Να αναφέρουμε οτι όποια ομάδα νιώσει αδικημένη, τότε έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και η υπόθεση αναμένεται να κρατήσει για αρκετό καιρό.

Όλα τα υπόλοιπα θέματα του Εργοτελή είναι στο… περίμενε και εννοείται πως σε προτεραιότητα, όταν τελειώσουν οι δικαστικές “μάχες” του Εργοτέλη, είναι το θέμα του προπονητή αφού μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Καραγεωργίου  για την… χηρεύουσα θέση ερίζουν αρκετοί προπονητές.

Η αίσια ή μη έκβαση του θέματος αυτού θα κρίνει και τις άλλες εξελίξεις,  προετοιμασία, μεταγραφών και γηπέδου, που βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου η κρητική ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook