Όλα για όλα

Ξεκίνησε η πιο κρίσιμη βδομάδα για την προσπάθεια που κάνει ο Εργοτέλης να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Την πιο αποφασιστική του… ζαριά παίζει σήμερα ο Εργοτέλης για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ ενώ την βδομάδα που ξεκίνησε η  “μάχη”  του για την αδειοδότηση δίνεται σε διπλό μέτωπο.

Σήμερα στις 14.00 συνεδριάζει το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ και θα συζητηθεί το αίτημα του Εργοτέλη για αναδιάρθρωση και αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ σε 19. Βέβαια η ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα έχει τον τελευταίο λόγο και αυτό καθιστά δύσκολη την προσπάθεια της κρητικής ομάδας.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης,ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει επιδοθεί σε ένα μπαράζ επαφών με παράγοντες άλλων ομάδων,  αφού θα χρειαστεί 12 ψήφους για να περάσει η πρόταση, θα δώσει το “παρων” στην συνεδρίαση.

Το δεύτερο μέτωπο, είναι την προσεχή Τετάρτη όταν και θα δοθεί στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ η δικαστική “μάχη” του Εργοτέλη για το θέμα των παράνομων μεταγραφών του Πανιωνίου, ένα θέμα που αναμένεται να κρατήσει αρκετό χρόνο.

Τα “ανοικτά” θέματα του Εργοτέλη όλες αυτές τις μέρες είναι στην αναμονή και η τελικές αποφάσεις θα παρθούν ανάλογα με την εξέλιξη της προσπάθειας της κρητικής ομάδας να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook