Ενημέρωση εν αναμονή των αποφάσεων της Σούπερ Λιγκ

Συγκλήθηκε και συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργοτέλη ενώ σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου φέρνουν και τον Ζντένεκ Σκάζνι υποψήφιο για τον πάγκο της ομάδας.

Συγκλήθηκε και συνεδρίασε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Εργοτέλης με τον Απόστολο Παπουτσάκη να αναλύει στα μέλη του τα πεπραγμένα της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Super League και τις εξελίξεις γύρω από την πρόταση που ο ίδιος κατέθεσε περί αύξησης των ομάδων του πρωταθλήματος εν αναμονή της τελικής απόφασης από την Γ.Σ της Λίγκας.

Στην συνέχεια τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα γύρω από τον αγωνιστικό σχεδιασμό η υλοποίηση του οποίου πρόκειται να ξεκινήσει εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου» ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν ενώ η κουβέντα δεν περιλάμβανε ονόματα για την θέση του προπονητή.

Πάντως σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου φέρνουν και τον Ζντένεκ Σκάζνι στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν τον Εργοτέλη της νέας περιόδου.  

Εντωμεταξύ, απόψε δίνεται η “μάχη” του Εργοτέλη στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ, για το θέμα των παράνομων μεταγραφών του Πανιωνίου, ένα θέμα που αναμένεται να κρατήσει αρκετό χρόνο και ενδεχομένως να πάρει και σήμερα αναβολή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook