“O Eργοτέλης έχει για μένα τον πρώτο λόγο”

Για προτάσεις απο Ελλάδα και εξωτερικο έκανε λόγο ο Νίκος Κατσικοκέρης μιλώντας στον Athleticradio 104,2

Η καλή του χρονιά στην πρώτη του σεζόν στην Σούπερ Λίγκ,  έχει δημιουργήσει μεταγραφικά σενάρια, γύρω από το πρόσωπο του. Ο Νίκος Κατσικοκέρης, μιλώντας στην εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» και στον Γιώργο Κορτσιδάκη, παραδέχθηκε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιες ομάδες από την Ελλάδα και μια περίπτωση από το εξωτερικό, που ενδιαφέρεται για αυτόν. Ξεκαθαρίζει όμως ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Εργοτέλης, καθώς δεσμεύεται με δυο χρόνια συμβόλαιο με την κρητική ομάδα. ¨

Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Κατσικοκέρη στον Athleticradio 104,2:

Για το συμβόλαιο του  στον Εργοτέλη και τα σενάρια που κάνουν την εμφάνιση τους:

«Δεν είμαι ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Εχω συμβόλαιο ακόμη δυο χρόνια με τον Εργοτέλη. Το να ακούγεται το όνομα μου, είναι καλό για μένα γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν πέρασε απαρατήρητη η φετινή μου παρουσία με την ομάδα. Θα ήταν ευχάριστο να γίνει κάτι. Όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Η ομάδα έχει τον πρώτο λόγο, καθώς δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Εργοτέλη. Από εκεί και πέρα αν ο μάνατζερ μου φέρει κάποια πρόταση είναι κάτι που θα το δούμε. Αυτό ίσως είναι ακόμη ανοιχτό».

Για την δική του επιθυμία:

«Η δική μου η πρόθεση και η θέληση είναι να ξαναπαίξω στην Σούπερ Λίγκ και φέτος, ώστε να αποδείξω ότι η χρονιά που έκανε δεν ήταν κάτι τυχαίο. Θέλω να προσπαθήσω ξανά στο ίδιο επίπεδο. Ο Εργοτέλης είναι αυτός που θα αποφασίσει. Για μένα δεν υπάρχει παράπονο ότι και αν γίνει. Ο Εργοτέλης με ανέδειξε και δεν έχω παράπονο. Ακόμη και αν μείνω στην ομάδα όλα καλά. Αν μάλιστα ο Εργοτέλης μείνει στην Σούπερ Λίγκ, ακόμα καλύτερα. Αν πάλι είναι στην Β’ Εθνική, θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω και εγώ να επανέλθει».

Για το αν έχει την πληροφόρηση για  την ύπαρξη ενδιαφέροντος:

«Σύμφωνα με τον μάνατζερ μου υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Δεν θέλω να πω τις ομάδες. Όμως οι ομάδες που στην Ελλάδα θα ήθελαν να δώσουν χρήματα είναι λίγες. Ακόμα και οι μεγάλες ομάδες δυσκολεύονται. Δεν είναι καλή εποχή. Μπορεί να υπάρξει και κάτι από το εξωτερικό. Ισως από εκεί μπορούν πιο εύκολα να δοθούν χρήματα. Θα το δούμε. Για μένα αυτό θα είναι ένα ακόμη όνειρο και ένα μεγάλο βήμα. Όπως και η Εθνική που έχω πεί ότι επίσης είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μένα».

Για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη και αν έχει καταλήξει στο τι έφταιξε:

«Εχει στοιχίσει σε καθ’ ένα ξεχωριστά ο υποβιβασμός της ομάδας . Ηταν ένα σόκ για όλους. Ο πρόεδρος καταμέρισε ήδη κάποιες ευθύνες, με παίκτες που αποχώρησαν και το προπονητικό επιτελείο. Τώρα είναι στα χέρια του προέδρου να φτιάξει πραγματικά μια ομάδα, όπως ο ίδιος πιστεύει καλύτερα. Αυτό που καταλήγω είναι ένα γιατί. Γιατί να μην δίναμε κάτι περισσότερο σε κάποιο παιχνίδι. Γιατί να μην αλλάζαμε κάτι σε κάποιο άλλο μάτς. Ο πρόεδρος από ότι φαίνεται πήρε τις αποφάσεις του, όσον αφορά τις ευθύνες. Ετσι το βλέπω εγώ. Κανείς δεν ήθελε η ομάδα να χάσει την κατηγορία. Ολοι μας όμως θα μπορούσαμε να δώσουμε κάτι περισσότερο. Τώρα όμως αυτό που έχει σημασία είναι να χτιστεί τώρα μια νέα ομάδα. Η χρονιά δεν κατέληξε όπως θα θέλαμε. Είχαμε όλοι άλλους στόχους. Μακάρι να μπορέσει να μείνει ο Εργοτέλης. Να ξαναπροσπαθήσουμε όλοι μαζί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook