Με το βλέμμα στις εξελίξεις της Σούπερ Λιγκ

Ο σχεδιασμός του νέου Εργοτέλη είναι σε άμεση συνάρτηση με το σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου…

Η Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ ακόμα να οριστεί με αποτέλεσμα τα δεδομένα να παραμένουν ως έχουν και όλα τα θέματα και στον Εργοτέλη να είναι σε μία διαρκή αναμονή των τελικών εξελίξεων και αποφάσεων.

Ο σχεδιασμός του Εργοτέλη της νέας περιόδου καθυστερεί αφού ακόμα δεν γνωρίζει τι τύχη θα έχει η πρότασή του για αύξηση των ομάδων στην Σούπερ Λιγκ και ενώ αν δεν τα καταφέρει μέσω αυτής της διαδικασίας υπάρχει και η δικαστική οδός με τις παράνομες μεταγραφές του Πανιωνίου.

Πάντως χθες, και νέα αναβολή, όπως άλλωστε αναμενόταν, πήρε η εκδίκαση της καταγγελίας του Εργοτέλη στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών, για παράτυπες μεταγραφές του Πανιωνίου.Οι λόγοι της νέας αναβολής, τρίτης κατά σειρά, ήταν δύο. Ο πρώτος, λόγω των σημαντικών εξελίξεων που αναμένονται από την Σούπερ Λιγκ αναφορικά με την αύξηση των ομάδων και ο δεύτερος λόγος ήταν η παρόμοια καταγγελία που έχει κάνει κατά την Κέρκυρας, ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου ζήτησε χρόνο για να προετοιμαστεί καλύτερα και έτσι ήρθε η αναβολή καθώς η ΕΠΟ θέλει να συνεκτιμήσει τις δύο υποθέσεις.

Το τελευταίο διάστημα έχει «παγώσει» κάθε εξέλιξη στον Εργοτέλη, καθώς οι Κρητικοί περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τις κατηγορίες όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ενδεχομένως από βδομάδα να έχουμε εξέλιξη τουλάχιστον στο σημαντικό θέμα του νέου τεχνικού της ομάδας….

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook