Η πορεία της Εθνικής καθορίζει τις εξελίξεις…

Αν αποκλειστεί η Ελλάδα, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση Σούπερ Λιγκ – ΕΠΟ για την αύξηση των ομάδων, διαφορετικά δεν αποκλείεται να γίνει η συζήτηση στην Πολωνία.

Τα πάντα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, τουλάχιστον όσο αφορά την Σούπερ Λιγκ, έχουν άμεση συνάρτηση με την πορεία της Εθνικής μας στο EURO 2012. Και αυτό γιατί αν δεν γίνει η συνάντηση του συνεταιρισμού με την ΕΠΟ για να ξεκαθαρίσει το θέμα της αύξησης των ομάδων ή όχι, τότε τα πάντα θα παραμείνουν «παγωμένα». Από την επικύρωση της βαθμολογίας για τις τελευταίες θέσεις, μέχρι και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ αποφασίστηκε να τεθεί πρώτα το θέμα της αύξησης των ομάδων στην Ομοσπονδία και ανάλογα τις προθέσεις της να εγκριθεί ή όχι από την Γενική Συνέλευση του συνεταιρισμού που είναι άγνωστο ακόμα το πότε θα συγκληθεί. Και εδώ μπαίνει το κεφάλαιο Εθνική.

Σε περίπτωση που δεν νικήσουμε την Ρωσία το ερχόμενο Σάββατο και έρθει ο αποκλεισμός,  αναμένεται ότι τα μέλη της ΕΠΟ και φυσικά ο Πιλάβιος θα επιστρέψουν στην Ελλάδα (εκτός και αν ο πρόεδρος συνεχίσει τις… διακοπές του) και από την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση. Αν προκριθεί η Ελλάδα, που όλοι το εύχονται, δεν αποκλείεται η επιτροπή που έχει οριστεί (οι τρεις πρόεδροι των ομάδων που αιτούνται την αύξηση, Παπουτσάκης, Κωστούλας, Σάμιος και ο προεδρεύων της Σούπερ Λιγκ Γ. Μποροβήλος) να πάει η ίδια στην Πολωνία για να γίνει εκεί η συνάντηση και να μην χαθεί άλλος χρόνος. Καθώς βρισκόμαστε ήδη στα μέσα Ιούνη και όλα παραμένουν ανοικτά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook