Και ο Εργοτέλης στην συνάντηση με τον Πιλάβιο

Οι παράγοντες των τριών ομάδων (Εργοτέλη, Δόξας και Παναιτωλικού) που υποβιβάστηκαν θα συναντηθούν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ προκειμένου να του εκφράσουν τις θέσεις τους και την «αδικία που υφίσταται εις βάρος τους».

Ο Εργοτέλης συνεχίζει τον αγωνα του για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Την προσεχή βδομάδα θα έχουν συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο για το θέμα των αδειοδοτήσεων, οι παράγοντες των τριών ομάδων (Δόξας, Παναιτωλικού και Εργοτέλη) που βάσει βαθμολογίας αποχαιρέτησαν φέτος τη Super League.

Θα του εκφράσουν τις θέσεις τους, για την “αδικία” και την “καταστρατήγηση” κάθε έννοιας ισονομίας αλλά και ενδεχομένως να ασκήσουν κάποιας μορφής πίεση στην προσπάθειά τους να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στα «μεγάλα σαλόνια».

Φυσικά ο Εργοτέλης περιμένει το πότε θα γίνει και η Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ και αν θα περάσει η πρότασή του για την αύξηση των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία. Ενώ η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Εργοτέλης στην ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ) κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος βάσει της απόφασης που πάρθηκε,  θα εκδικαστεί στις 27 Ιουνίου.

Η καθυστέρηση μάλιστα των οριστικών και τελεσίδικων αποφάσεων κρατά πίσω τον σχεδιασμό της κρητικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος στις τελικές αποφάσεις.

Το θέμα του προπονητή, της στελέχωσης του ρόστερ, του γηπέδου, της προετοιμασίας του Εργοτέλη της επόμενης περιόδου παραμένουν στο “ψυγείο” με τον χρόνο να περνάει χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάτι νεώτερο αν και αναμένεται να αρχίσουν σιγά σιγά να δρομολογούνται ένα ένα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook