Καμία εξέλιξη μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Εργοτέλη παραμένει σε εκκρεμότητα ενώ η αγωνία για την εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του ή όχι στην Σούπερ Λιγκ χτυπάει “‘κόκκινο”.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Εργοτέλη παίρνει συνεχώς αναβολές και μεταθέση από βδομάδα σε… βδομάδα.

Η κρητική ομάδα είναι στην αναμονή για το πότε θα οριστεί η Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ και το αν τελικά θα αυξηθούν οι ομάδες στην Σούπερ Λιγκ ώστε να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία και του χρόνου.

Ουδέν νεότερο λοιπόν και όλα είναι όπως τα είχαμε αφήσει το τελευταίο διάστημα. Τα εκκρεμή ζητήματα (προπονητής, στελέχωση του ρόστερ, γήπεδο, προετοιμασία του Εργοτέλη της επόμενης περιόδου) είναι σε άμεση συνάρτηση με τις εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του ή όχι και το πλάνο που θα δρομολογηθεί αναμένεται να τρέξει αμέσως μόλις ξεκαθαριστεί το τοπίο να και χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Σενάρια για το θέμα του προπονητή, κάτα κύριο λόγο, κυκλοφορούν ευρέως αλλά και για παίκτες του Εργοτέλη που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Εντωμεταξύ, έχουν εντοπιστεί από το τμήμα σκάουτινγκ του Εργοτέλη περιπτώσεις ταλαντούχων παικτών, από την Κρήτη κυρίως, που θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα μίας και η φιλοσοφία της κρητικής ομάδας δεν αλλάζει, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται του χρόνου, με γνώμονα την προώθηση νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σταδιακά στην πρώτη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook