Η Εθνική παρατείνει την αγωνία στον Εργοτέλη

Η πρόκριση της εθνικής μας στα προημιτελικά του EURO 2012 θα καθυστερήσει την συνάντηση των ομάδων που υποβιβάστηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο για να του εκφράσουν την αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης.

Νέα παράταση παίρνουν οι εξελίξεις στον Εργοτέλη που συνεχίζει τον αγώνα του για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Η προγραμματισμένη για αυτήν την βδομάδα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο των τριών ομάδων (Δόξας, Παναιτωλικού και Εργοτέλη) που βάσει βαθμολογίας αποχαιρέτησαν φέτος τη Super League, λόγω της πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας στην προημιτελική φάση θα μεταφέρει τις εξελίξεις για αργότερα.

Συνεπώς η πίεση που αναμένεται να του ασκηθεί για την αναγκαιότητα της αναδιάρθρωσης θα καθυστερήσει και πάλι.

Και η Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ ακόμα δεν έχει οριστεί όπου ο Εργοτέλης περιμένει να μάθει αν θα περάσει η πρότασή του για την αύξηση των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

Ο σχεδιασμός της κρητικής ομάδας πάει και πάλι πίσω, ο χρόνος κυλάει με τις μέρες να φεύγουν χωρίς να υπάρχουν τελικές αποφάσεις.

Τα “ανοικτά” θέματα παραμένουν άλυτα, τα σενάρια για το θέμα του προπονητή καλά κρατούν, και δεν υπάρχει ουδέν νεότερο μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να δημιουργηθεί ο “χάρτης” των πρωταθλημάτων της νέας χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook