Ες αύριον τα σπουδαία

Η αυριανή Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στον Εργοτέλη που εντείνει τις προσπάθειες του για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Όλα για όλα τα παίζει αυτήν την βδομάδα ο Εργοτέλης. Αναμονή τέλος και από αύριο τα πάντα μπαίνουν στην τελική ευθεία τους.

Η αυριανή Γ.Σ της Σούπερ Λιγκ θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στον Εργοτέλη όταν και θα μάθει αν τελικά περάσει η πρότασή του για αύξηση των ομάδων στην Σούπερ Λιγκ. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ πάντως εντείνει τις προσπάθειες της για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ αφού για αύριο έχει ορισθεί και η εκδίκαση της καταγγελίας της στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών εις βάρος του Πανιωνίου, για παράνομες μεταγραφές τον Ιανουάριο. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τρεις αναβολές και ίσως πάρει και πάλι μία αύριο. 

Εντωμεταξύ, το όνομα του Σίνισα Γκόγκιτς προστέθηκε στην λίστα των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων». Όσο παραμένει “ανοικτό” το θέμα του διαδόχου του Ν. Καραγεωργίου τα ονόματα των υποψήφιων αντικαταστατών του θα αυξάνονται αν και το θέμα αναμένεται να “κλείσει” πρώτο από όλα τα υπόλοιπα εκκρεμή ζητήματα της ομάδας (στελέχωση ρόστερ, γήπεδο, προετοιμασία).

Όσον αφορά τα γραφόμενα στον Τύπο για Μπουντιμιρ και Κουτσιανικούλη και ενδιαφέρον ομάδων από το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στην κρητική ΠΑΕ για την απόκτησή τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook