Η… Μεγάλη Τετάρτη του Εργοτέλη

Που δίνει σήμερα μάχες σε …δυο μέτωπα για να παίζει και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για τον Εργοτέλη, ο οποίος δίνει μάχες σε …δυο μέτωπα.

Αρχικά στην Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκ θα συζητηθεί  το αίτημα του περί αύξησης ομάδων και στην συνέχεια στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ θα συζητηθεί η καταγγελία του σε βάρος του Πανιωνίου, για παράνομες μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Όλα για όλα είναι αποφασισμένοι να τα παίξουν οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” με τις πιθανότητες να τα καταφέρουν να μην είναι με το μέρος τους όμως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Οι Απόστολος Παπουτσάκης και Γιάννης Ράλλης θα δώσουν το «παρών» στην Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκ στις 14.00, ενώ στις 15.30 θα παραστεί ο νομικός της ΠΑΕ Βαγγέλης Χατζηϊωάννου στην Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ, μία υπόθεση όπου ήδη έχει πάρει τρεις αναβολές και ενδεχομένως να πάρει ακόμα μία σήμερα.

Στην συνέχεια και μετά τις σημερινές αποφάσεις θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για τον Εργοτέλη, αφού θα έχει ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται αναμένονται εξελίξεις στο θέμα προπονητή και εν συνεχεία θα δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα “ανοικτά” θέματα της κρητικής ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook