Χάθηκε μία μάχη άλλα όχι ο πόλεμος

Ο Εργοτέλης μετά το “όχι” της πρότασής του για αύξηση των ομάδων στην Σούπερ Λιγκ συνεχίζει τον αγώνα του για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία μέσω της δικαστικής οδού….

ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκ, τάχθηκαν χθες κατά της αύξησης ομάδων συνεπώς ο Εργοτέλης θα τα δώσει πλέον όλα για να αποδείξει τις παράνομες μεταγραφές του Πανιώνίου στην Επιτροπή Ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ καθώς αυτή είναι και η μοναδική του ελπίδα για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκ.

Η υπόθεση συνεχίζεται και στον Εργοτέλη δηλώνουν να την κυνηγήσουν μέχρι τέλους, καθώς μετά το «όχι» για την αύξηση ομάδων στην Σούπερ Λίγκ ο Εργοτέλης ελπίζει μόνο στην δικαστική του μάχη με τους “κυανέρυθρους”.

H EΠΟ θα διερευνήσει τη νομιμότητα της ασφαλιστικής ενημερότητας του Πανιωνίου. Οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας μέσα από το ΙΚΑ Καλλιθέας θα ζητήσουν τη νομιμότητα της ασφαλιστικής ενημερότητας και οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους ενώπιον του δικαστηρίου για την επόμενη Τετάρτη, 4 Ιουλίου, στην οποία οι δυο ΠΑΕ θα καταθέσουν υπομνήματα που τους ζητήθηκαν.

Κατά συνέπεια πλέον όλο το βάρος πέφτει στην αίσια έκβαση αυτής της δικαστικής μάχης των “κιτρινόμαυρων” αφού αν χαθεί και αυτή τότε αναπόφευκτα θα πρέπει να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την νέα χρονιά που θα τον βρει στην Football Legaue.

Στον Εργοτέλη θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που υπάρχει και είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν μέχρι το τέλος και την τελική δικαίωση…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook