Η ημερομηνία της «πρώτης» δείχνει… Σούπερ Λιγκ

Πως διαμορφώνεται η κατάσταση στον Εργοτέλη μετά την πρόσληψη Γκόγκιτς και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.

Στο… περιθώριο της πρόσληψης του Σίνισα Γκόγκιτς, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου, πιθανότατα στο Μαρτινέγκο. Η ημερομηνία αυτή δείχνει ότι στον Εργοτέλη εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ομάδα τους θα παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ, μέσω της καταγγελίας κατά του Πανιωνίου, διαφορετικά θα όριζαν μια ημερομηνία μεταγενέστερη καθώς η Β’ Εθνική θα ξεκινήσει αργότερα.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να ελπίζουν, ωστόσο σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ο υποβιβασμός, δεν πρόκειται να αλλάξει η ημερομηνία της «πρώτης», απλά θα διαφοροποιηθεί ο προγραμματισμός της προετοιμασίας. Μια προετοιμασία που θα γίνει, ανεξάρτητα κατηγορίας, στο Ηράκλειο και ανάλογα θα μεταβεί για κάποιες ημέρες στην Αθήνα η ομάδα για φιλικά παιχνίδια. Το «αγκάθι» φυσικά είναι σε ποιο γήπεδο θα γίνει η προετοιμασία αν δεν κλείσει θετικά το θέμα με το Παγκρήτιο στάδιο.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει μπροστά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, που στην αρχή θα περιλαμβάνει παίκτες που θα μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην Σούπερ Λιγκ, όσο και στην Β’ Εθνική. Αν η ομάδα μείνει στην Σούπερ Λιγκ, τότε θα γίνουν αργότερα και 3-4 κινήσεις  για υψηλό επίπεδο.

Μένει ο Ξημεράκης

Το θέμα των συνεργατών του Σίνισα Γκόγκιτς θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ωστόσο πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι στο τεχνικό τιμ θα μείνει ο Μιχάλης Ξημεράκης ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ ο Γκόγκιτς θα επιλέξει έναν συνεργάτη του που θα έχει διπλή ιδιότητα. Αυτή του βοηθού προπονητή και του γυμναστή. Το όνομα του πάντως παραμένει άγνωστο ακόμα και θα γίνει γνωστό την ερχόμενη εβδομάδα που θα γίνει και η παρουσίαση του νέου προπονητή.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook