Στο προσκήνιο Πανιώνιος και μεταγραφικά

Mετά την πρόσληψη του Σίνισα Γκόγκιτς το βάρος στον Εργοτέλη πέφτει στην δικαστική διαμάχη με τον Πανιώνιο ώστε η ομάδα να κερδίσει την μάχη της παραμονής στην superleague.

Mετά την πρόσληψη του Σίνισα Γκόγκιτς το βάρος στον Εργοτέλη πέφτει στην δικαστική διαμάχη με τον Πανιώνιο ώστε η ομάδα να κερδίσει την μάχη της παραμονής στην superleague. 

Στον Εργοτέλησυνεχίζουν να ελπίζουν βάσιμα όπως οι ίδιοι δηλώνουν σε παραμονή τους και υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.κάτι που αποδεικνύει και ο ορισμός της “πρώτης” της ομάδας. Μια προετοιμασία που θα γίνει, ανεξάρτητα κατηγορίας, στο Ηράκλειο και ανάλογα θα μεταβεί για κάποιες ημέρες στην Αθήνα η ομάδα για φιλικά παιχνίδια. Το “αγκάθι” φυσικά είναι σε ποιο γήπεδο θα γίνει η προετοιμασία αν δεν κλείσει θετικά το θέμα με το Παγκρήτιο στάδιο.

Πλέον στους “κιτρινόμαυρους” υπάρχει και νέος τεχνικός, ωστόσο στην ομάδα δεν είναι γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται και έτσι στον Εργοτέλη οι επόμενες κινήσεις θα είναι ιδιαίτερα προσεγμένες. Μπορεί να υπάρχουν κάποια σχέδια στα μυαλό του Σίνισα Γκόγκιτς, ωστόσο αυτά δεν μπορούν να υλοποιηθούν στο έπακρον αν δεν γίνει γνωστό σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Εργοτέλης θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι να μάθει σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός μπαίνει μπροστά και στον Εργοτέλη κοιτάνε να αποκτηθούν κάποια παίκτες σε σημεία που είναι απαραίτητοι και υπάρχουν κενά και αυτοί θα μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην Σούπερ Λιγκ, όσο και στην Β’ Εθνική. Σε περίπτωση που η ομάδα παραμείνει στην, τότε θα γίνουν αργότερα και 3-4 κινήσεις  για υψηλό επίπεδο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook