“Xτίζεται” ο νέος Εργοτέλης

Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί οριστικά σε ποια κατηγορία θα παίζει του χρόνου…

Η έλευση του Σίνισα Γκόγκιτς στην θέση του προπονητή στον Εργοτέλη έχει ήδη βάλει την ομάδα σε τροχία υλποίησης του σχεδιασμού της για την επόμενη περίοδο αν και ουδείς μπορεί να πει ακόμα με βεβαιότητα σε ποια κατηγορία θα παίζουν οι “κιτρινόμαυροι” την νέα σεζόν.

Μπορεί ο Εργοτέλης να εισέπραξε την βδομάδα που μας πέρασε ένα διπλό “όχι” από Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ στο θέμα της αύξησης των ομάδων στην μεγάλη κατηγορία ωστόσο η δικαστική “μάχη” της κρητικής ΠΑΕ συνεχίζεται και την επόμενη βδομάδα στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ για να αποδείξει τις παρανομές μεταγραφές του Πανιωνίου τον περασμένο Γενάρη και να αγωνιστεί αν΄αυτού του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ.

Πάντως ο νέος τεχνικός θα τρέξει τον σχεδιασμό και το πλάνο της ομάδας ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία θα παίζουν οι “κιτρινόμαυροι” του χρόνου αν και αναντίρρητα αν τελικά επιτύχει το… ευκταίο τότε σίγουρα θα έχουμε αλλαγή δεδομένων και πιο έντονες πινελιές για την δημιουργία μίας ομάδας επιπέδου πλέον Σούπερ Λιγκ.

Χθες υπήρξε πολύωρη επαφή του Σίνισα Γκόγκιτς με τους ανθρώπους της ομάδας και αναχώρησε στη συνέχεια από το Ηράκλειο, ενώ αναμένεται να επιστρέψει Τετάρτη ή Πέμπτη για να παρουσιαστεί επίσημα και να πιάσει δουλειά.

Το βάρος θα πέσει στα νέα παιδια ενώ μέσα στα οικονομικά πλαίσια της ομάδας ο Εργοτέλης θα κάνει φέτος 5-6 μεταγραφές. Η κρητική ομάδα θα στραφεί και, στην γνώριμη για το νέο του πρπονητή, αγορά της Σερβίας ενώ ο 49χρονος τεχνικός θα δει κασέτες από τα περυσινά παιγνίδια του Εργοτέλη για να κάνει τις τελικές του εισηγήσεις για την στελέχωση της ομάδας και να έχει ιδία και πιο εμπεριστατωμένη γνώμη για παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ.

Εξάλλου η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα αρχίσει στις 9 Ιουλίου, αν και ακόμη πολλά είναι τα θέματα που εκκρεμούν.

Ένα από αυτά είναι και το γηπεδικό, με τον Εργοτέλη να καταθέτει τη δική του πρόταση για το ύψος του ενοικίου που θα καταβάλλει τη νέα σεζόν στο Παγκρήτιοκαι περιμένει την απάντηση της διοίκησης του σταδίου και αν είναι αρνητική  θα ψαχτεί για άλλη λύση και δεν αποκλείεται να επιστρατεύσουν το Μαρτινένγκο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook