Προχωράει ο σχεδιασμός εν μέσω της δικαστικής “μάχης”

Στον Εργοτέλη δεν θα παρατήσουν την προσπάθεια για να παίζει η ομάδα και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ ενώ η έλευση του Σίνισα Γκόγκιτς δρομολογεί τις εξελίξεις σε όλα τα “ανοικτά” θέματα…

Η προπάθεια του Εργοτέλη για να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ καλά κρατεί και τις προσεχείς μέρες θα γίνει πιο έντονη ώστε να έρθει η δικαίωση.

Άλλωστε η “μάχη” πλέον εστιάζεται σε ένα μέτωπο, το δικαστικό και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ για τις παράνομες μεταγραφές του Πανιωνίου, αφού Λίγκα και ομοσπονδία απέρριψαν το αίτημά του για αύξηση των ομάδων στην Σούπερ Λιγκ.

Η υπόθεση συνεχίζεται και οι δυο πλευρές (Εργοτέλης και Πανιώνιος) ανανέωσαν το ραντεβού τους ενώπιον του δικαστηρίου για την προσεχή Τετάρτη, 4 Ιουλίου, στην οποία οι δυο ΠΑΕ θα καταθέσουν υπομνήματα που τους ζητήθηκαν.

Εντωμεταξύ, ο σχεδιασμός για την νέα χρονια, αν και υπάρχει αυτή η σημαντική εκκρεμότητα, έχει ήδη ξεκινήσει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Σίνισα Γκόγκιτς. Να υπενθυμίσουμε οτι η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” θα αρχίσει στις 9 Ιουλίου ενώ υπάρχει η τάση το βασικό της στάδιο να γίνει στο Ηράκλειο.

Η βδομάδα που μας έρχεται αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις και στα μεταγραφικά του Εργοτέλη αλλά σε όλα τα υπόλοιπα “ανοικτά” θέματα της ομάδας που ήταν στο…  περίμενε τις προηγούμενες μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook