Παρελθόν από τον Εργοτέλη ο Φραγκουλάκης, συνεχίζει στον Αστέρα Τρίπολης

Παρελθόν από τον Εργοτέλη αποτελεί ο Μιχάλης Φραγκουλάκης λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την κρητική ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του Εργοτέλη, ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα αφού ζήτησε και έμεινε ελεύθερος προκειμένου να μεταγραφεί στον Αστέρα Τρίπολης.

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

“Συγκλήθηκε και συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ύστερα από αίτημα και έντονη επιθυμία του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Φραγκουλάκη να αγωνιστεί σε μια ομάδα που πρόκειται σε συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία του συλλόγου μας να μη στέκεται εμπόδιο σε αθλητές που έχουν προσφέρει πραγματικά, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης.
Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΈΛΗΣ ευχαριστεί ολόθερμα τον Μιχάλη Φραγκουλάκη για τη μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο, του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και καθιστά σαφές ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα αντικατασταθεί επάξια με στόχο τη δημιουργία του ΝΕΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook