«Άδειασε» επικίνδυνα ο Εργοτέλης

Η αποχώρηση και του Φραγκουλάκη αυξάνει τα… κενά στο ρόστερ της ομάδας και αυξάνει τον “πονοκέφαλο” για την… επόμενη ημέρα

Η αποχώρηση και του Μιχάλη Φραγκουλάκη από το ρόστερ του Εργοτέλη, ανεξάρτητα αν έγινε κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του παίκτη, «μεγεθύνει σε μεγάλο βαθμό τα… κενά που υπάρχουν πλέον στο ρόστερ της ομάδας και σαφέστατα προβληματίζει έντονα για το «χτίσιμο» της επόμενης ομάδας, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται.

Και αυτό γιατί έχουν ήδη αποχωρήσει ήδη εννέα παίκτες από τους λεγόμενους βασικούς και άλλοι δύο έχουν πάρει το «ΟΚ» να αναζητήσουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους. Μια ολόκληρη 11άδα δηλαδή. Και το πρόβλημα δεν είναι τόσο επειδή έφυγαν παίκτες που θα μπορούσαν να προσφέρουν αλλά για τον τρόπο με τον οποίο θα αντικατασταθούν.

Αυτή την στιγμή ο Εργοτέλης μόνο στην θέση του τερματοφύλακα δεν έχει κενά. Στις υπόλοιπες ζώνες τα κενά είναι σημαντικότατα και όσο και αν υπάρχουν αρκετοί και καλοί διαθέσιμοι παίκτες, θα υπάρχει ένας έντονος «πονοκέφαλος» μέχρι να συμπληρωθούν όλα τα… κενά του παζλ. Και ταυτόχρονα υπάρχει και ο «πονοκέφαλος» του οικονομικού σε περίπτωση οριστικού υποβιβασμού της ομάδας.

Ας θυμηθούμε πως είναι τούτη την ώρα η κατάσταση στο ρόστερ του Εργοτέλη:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Καβουσάκης, Αθανασίου, Δερμιτζάκης

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Γιοβάνοβιτς, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Σαρρής, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης,

ΜΕΣΟΙ
Κυριακίδης, Ρομάνο, Χαντί, Μπρούνο, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης,

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ρέντσας, Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου, Δωματάς, Χρυσοφάκης,

ΕΦΥΓΑΝ
Λεάλ, Ολίσε, Φραγουλάκης, Μπέτο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Πίρσον, Καρέλης

ΦΕΥΓΑΤΟΙ
Κουτσινικούλης, Μπουντιμίρ, Δάρλας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook